Stoelen

Geeft u een lezing, diner of tuinfeest? Dan is het wel zo fijn dat er een zitplaats beschikbaar is voor al uw gasten. Bij DE JONG Horecaverhuur kunt u diverse stoelen huren. Van simpele klapstoelen tot aan luxe stoelen in zowel een lichte als donkere kleur. Of u nu honderden gasten verwacht voor een bedrijfsfeest of slechts een tiental mensen voor uw verjaardag, bij ons kunt u voor een schappelijke prijs stoelen huren. Tevens kunnen we u adviseren over eventuele catering of extra benodigdheden voor uw evenement. In ons assortiment hebben we houten stoelen, gestoffeerde stoelen en klapstoelen.

“Mede dankzij jullie heeft m’n moeder een fantastisch feest gehad. Ze heeft ontzettend genoten van alle aandacht die zij kreeg. Het buffet was geweldig. Ook uit de reacties die wij hebben gehad bleek dat het een feest is geweest om goed op terug te kijken. Alles was perfect voor elkaar”. Bedankt namens Mevr. Klaver en haar kinderen.

Heeft u een bepaald budget? Laat het ons dat weten. Dan adviseren wij u graag over een juiste afname en maken wij er een scherpe totaalprijs van. Vul simpel en snel het aanvraag formulier in en wij helpen u graag verder bij een onvergetelijke dag! Hoe meer u besteld, hoe scherper de prijs.

IMG_5258

Schermafbeelding 2015-06-22 om 17.48.55