Horecapersoneel huren

Wilt u totale ontzorging op uw feest of evenement en rustig achterover leunen? Dat kan natuurlijk ook! Dan raden wij u aan om ons horecapersoneel te huren. Deze horeca tijgers staan garant voor een professionele bediening van de hapjes en drankjes. Tevens bezitten zij over een flinke dosis enthousiasme en grote werklust.

“Bedankt voor de goede verzorging tijdens onze familiereunie. Mede door jullie inzet is dit weer een geslaagde avond geweest bij de Opstap”! Groetjes, Fieneke Potveer

Wij hebben een heel Opstap-team beschikbaar voor alle soorten partijen. Van een feestje thuis, waar twee of drie horeca-toppers ervoor zorgen dat u zelf volop van uw eigen feest kunt genieten, tot een volledig team voor een feestavond, trouwerij of diner.

“Jan en Helen, wij allen hebben zeer genoten 3 december j.l. Er was een leuke en losse sfeer. Allemaal vrolijke mensen. Een vriendelijke en vlotte bediening. En zoals ons door familieleden werd geschreven een fantastisch buffet. Ook de verzorging naar de kleinkinderen toe was heel fijn. Veel dank voor de mooie dag”. Piet en Dora Maas.

Ons horecapersoneel is: representatief, enthousiast, pro-actief, vriendelijk en gastvrij. Heeft u bijzondere vragen of specifieke wensen? Dan raden we u aan om contact op te nemen of een aanvraag te doen.

IMG_1464